Meer informatie en Prijsaanvraag

picknick1 picknickmanden      natuur2

Picknicken

Met Uw gezelschap een mooie wandeling of een prachtige fietstocht in de schitterende omgeving van Schaijk met als beloning een zalige picknick tijdens de stop.
Een romantische omgeving en een goedgevulde picknickmand met zalig eten op de picknickplek zijn de ingrediënten voor zomers genieten.

Het ultieme genieten. In de zomer een zeer geschikte natuur lunch voor familie, bedrijfs- en vrijgezellenuitjes.

Mand met bestek glazen borden etc. picknickdekens en ook ballen, frisbees en kegelspel.
De inhoud van de picknickmand ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:
Hartig: frisse salade van zomerfruit en groentes, Maiskiprollade met pistachenoten en meloen, een bouwsel van tarbot zalm en spinazie, frisse aardappelsalade, gekonfijte tomaat, knapperig volkorenbrood enz.
Zoet: Charlotte Russe, aardbeientaart, appel-, pruimen en perzikgebak, nogatinetaart, citroenbavarois met bessen, chocolademoes en nog veel meer.
1/4 ltr. mineraalwater p.p.

Onze picknick is eventueel uit te breiden met wijn, frisdrank, koffie, warme gerechten of uw eigen ideeën.

Het is heel leuk om deze picknick te combineren met een gitarist, een huifkartocht, of een wandeling met een natuurgids.

Ook hebben wij een kook workshop picknick maken en daarna heerlijk genieten.

Overigens kunt u bij (onverhoopt) minder weer altijd op ons overdekt terras terrecht
Duur:

n.v.t.

Kosten inclusief BTW:

Kosten picknick als bovenstaand €19,50 p.p.

Aantal personen:

van 2 tot 250 personen

Extra's:

Vanaf 20 personen brengen en halen we de picknick op de gewenste plaats
anders is brengen en halen €12,00. Dit in een straal van 20 km rondom Schaijk.

Reacties / reviews van onze gasten
"Het was een super gezellige dag geweest. Met zijn allen koken, geweldig was het en het smaakte erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. " - Buurtlui uit Erp
"Op zaterdag 26 juli hebben wij een picknick-fietstocht gedaan. We hebben 2 tandems en 1 ligfiets gehuurd. De ligfiets was uiteraard voor de vrijgezel... Rond 13.15 uur waren we aanwezig. Iedereen moest eerst even oefenen op de fiets, want met z'n 2en op een tandem stappen, wegfietsen en vervolgens afstappen is nog niet zo makkelijk. Laat staan een ligfiets.. Het was hilarisch om te zien! Maar eigenlijk hadden we allemaal vrij snel door hoe het werkte, dus konden we op pad. We moesten eerst een uurtje fietsen om de picknick spullen op te halen. Eenmaal daar aan gekomen, werden de fietsen volgeladen met fietstassen en een picknick kleed. Toen zijn we weer op de fietsen gestapt om een geschikt plekje te zoeken waar we van al het lekkers konden genieten. We zijn neergestreken op een grote open vlakte. Daar stond een picknick tafel, dus we hebben de tassen uitgepakt en de tafel gedekt. De tafel stond helemaal vol met lekkers! We hebben hier heerlijk van zitten smullen. Tijdens het eten zagen we in de verte Schotse Hooglanders en ander wild grazen. Aangezien het zo warm (liever gezegd bloedheet) was, stonden de meeste dieren rustig in de schaduw te wachten tot de temperatuur wat zou afnemen. Rond 17.00 uur waren we klaar met eten en hadden we weer genoeg energie opgedaan om terug te fietsen. We kunnen terug kijken op een erg geslaagde dag. We hebben enorm veel gelachen en een super gezellige, zonnige en warme dag gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! 1 puntje: we vonden het alleen jammer dat we de picknick spullen niet meteen mee kregen, maar dat we deze eerst moesten ophalen. Anders hadden we nog langer van de picknick en het prachtige uitzicht en de heerlijke omgeving kunnen genieten, maar ondanks dat heeft dit de pret niet gedrukt! Bedankt voor de goede zorgen! " - Miranda Bekooy