Meer informatie en Prijsaanvraag

AGENDA logische kookboerderij de Broksteeg

Kook- en chocolade workshops voor open inschrijving.

Vaderdag, moederdag, geslaagd, jarig, kerst en Sinterklaas cadeau, Workshops voor open inschrijving zijn super leuk om cadeau te doen. Vanaf 1 persoon.

Niet koken? Iedere zaterdagmorgen en woensdagavond Open atelier creatieve workshops.  


datum/tijdstip prijs kookworkshop beschrijving reserveer


zondag 14 -12-2014 11.00 uur  45,00  Feestmenu efficient koken Hoe organiseer je het zo, dat je een super menu kookt en toch bij je gasten kunt zijn. van amuse tot bonbon bij de koffie en daartussen een 4 gangen menu We maken een 4 gangen menu mat groot vlees, vis eneen zalig dessert plus amuse en dessert.    

zondag 21 -12-2014 11.00 uur  30,00  Kerstbonbons in het atelier bij Dinie een bonbonworkshop met leuke kerst versieringen erop   Een heerlijke winterse variatie op de bonbonworkshop. We maken onze bonbons in de vorm van kerstkransjes, kerstengeltjes, hulstblaadjes. Gecombineerd met winterse kruidensmaken als kaneel, speculaas en sinaasappel. Deze workshop aan het einde van het jaar is inclusief kerstcadeau: 300 gram kerstbonbons voor thuis. Een ultieme afsluiting van het jaar. De ingrediënten: gezelligheid samen bezig zijn het ultieme gevoel van een prestatie neergezet te hebben bevrediging van een mooie doos bonbons    

kerst 26-12-2014 15.30 uur

aanschuiven 18.00 uur

 40,00  Kerstdiner koken en aanschuiven    Samen een vier gangen menu maken. en weer eens anders dat thuis met kerst achter de geraniums. oh nee Kerststerren gezamenlijk genieten van de eigen inspanningen voor een heerlijk 4 gangen kerstmenu    

zondag 11 -01-2014 11.00 uur  30,00  Hightea  carrot of pumpkin cake, winterse smaken in een overheerlijke hightea workshop, sandwiches, marmelade muffins aansluitend genieten in  het atelier bij de openhaard   lekkere sandwiches met zelfgemaakte spreads en  o.a. zalm. Chocolade en bosbessen muffins met geslagen room héééél véééél toetjes en taartjes. met lekkers uit de tuin, uit de buurt of fair trade.    

zondag 18-1-2015 11.00 uur  30,00  Bonbons in het atelier bij Dinie leer je op eenvoudige wijze vanaf de basis bonbons maken die je thuis nog eens na wilt maken.   Truffels, vruchtenbonbons, pralines, flikken, marsepeinbonbons. We maken tijdens de workshop bonbons 8 verschillende recepten met o.a. ganache, verse noten, vruchten en speciale likeuren. We gebruiken chocolade van Callebaut puur 70%, melk en wit. Alles is op natuurlijke basis; er worden geen essences en kleurstoffen gebruikt in onze workshop bonbons maken. Wel pure room en verse eieren. Alles wordt tijdens de workshop bonbons maken vanaf de basis aangeleerd. Daarna verpakt u de bonbons in fraaie zelfgemaakte dozen die worden versierd. Kortom hard werken tijdens de workshop bonbons maken, maar dan heb je wel iets waarmee je thuis kunt komen. Het leuke van deze workshop bonbons maken? De recepten zo zijn gemaakt dat u het thuis nog eens na kunt maken. U krijgt een inlog-code mee om de recepten via onze site te printen    
zondag 8 februari  30,00  Allemaal toetjes en taartjes    
 
zondag 1 maart  39.50  Italiaanse keuken    
 
zondag 22 maart  34.50  Sushiworkshop    
 
zondag 29 maart  30.00 Chocolade paasei maken    
 
zondag 12 april  40.00  Asperges    

iKookclinic exclusief.Exclusief koken met de chef, leren wat jij wilt leren in een prive les alleen of samen 

iCreatieve workshop? open atelier  Koeien pimpen, servies schilderen, mozaieken etc..


Wat u moet weten over de workshops:

  • Na reserveren ontvangt u een factuur. De reservering is definitief als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.
  • Reserveren voor de workshops is verplicht! Dit kan, zolang deze niet "vol" is, tot op de dag dat de workshop plaatsvindt.
  • De chocolade- en kookworkshops vinden plaats in Schaijk, bij de Broksteeg voor heen de Peppelen 
  • De workshops op inschrijving in Schaijk, zijn beperkt tot een maximum aantal en gaan altijd door, ongeacht het aantal inschrijvingen! Wij willen mensen die op een uitje rekenen niet teleurstellen.
  • De kookworkshops op inschrijving zijn anders van opzet dan teambuilding koken voor groepen. Deze kookworkshops worden gedeeltelijk als demo en van veel informatie voorzien. Daarnaast maakt uzelf  1 of 2 gerechten.
  • Workshops zijn exclusief drank. Bij de high tea is de thee tijdens de tea inbegrepen en bij de picknick gaat water en zelfgemaakte ijsthee in de manden mee.

Nog meer tips voor een weekendje weg