Meer informatie en Prijsaanvraag

familieuitje familie uitje picknick familie uitje huifkar Chocolade workshop €29,00 kookworkshop vanaf €29,00

Op zoek naar een familieuitje? Bekijk onze site incl. de prijzen. Wij bieden:

Actieve familieuitjes, Creatieve workshops als familieuitje, Kookworkshops als familieuitje, Chocolade workshops als familieuitje, Citroen 2CV of solex tours als familieuitje etc.

Uitstapjesspecialist voor familieuitjes. Sinds 1984 organiseren wij familieuitjes, teamuitjes en groepsuitjes.

Uitstapjesspecialist onderscheid zich door een kwalitatief goed product neer te zetten voor uw familieuitje. Vanuit onze boerderij 

Op zoek naar goed en lekker eten, ecologisch, veelal biologisch en of fair trade tijdens uw familieuitje kom dan naar Brabant.

Het leven is nog puur op de Maashorst voor uw familieuitje. Het prachtige natuurgebied de Maashorst in Brabant bestaat uit 3500 hectare bos, heide, stuifduinen, vennen en beekjes. Dit maakt het gebied ideaal voor familieuitjes. Voor het actief bezig zijn en het opzoeken van rust.

Wij hebben drie kant en klare familieuitjes de boer op, dagje Maashorst en the sky is no limit, maar u kunt uiteraard ook iets zelf samenstellen als familieuitje in dit prachtige gebied. Ook bieden we diverse budget uitjes geschikt als familieuitje aan.

Mogelijkheden ten over voor een familieuitje:, huifkarrit, , stamppot menu, pubquiz , smartlappen workshop, etc

In samenwerking met onze collega's kunnen wij u een breed scala aan activiteiten aanbieden op de Maashorst voor een familieuitje, personeelsdag, vrijgezellendag, groepsuitje..

Op onze site zijn diverse TV opnames te zien waaraan wij hebben mogen meewerken. Bekijk de uitzendingen van VARA het programma Kassa, SBS6, MAX of omroep Brabant.

Het eten van onze kant en klaar familieuitje vindt plaats bij restaurant & kookstudio's de Peppelen of in het aangrenzend deel eetcafe de Notaris te Schaijk. Onze eigen locatie is geschikt voor mindervaliden. Rolstoel toegankelijk en beschikt over een invalide toilet.

Zijn er kinderen bij jonger dan 11 jaar? Vraag dan een offerte aan voor uw familieuitje.

 

Kosten inclusief BTW:

Alles inclusief BTW , de prijzen op de site zijn precies zoals ze er staan. Dus geen onverwachte financiële verrassingen achteraf, na een familieuitje.

Een familie uitje, met ecologsich en veelal biologisch eten, hoeft niet altijd duur te zijn want er zijn al:

  • Kookworkshops vanaf €29,00 pp
  • 3-gangen menu vanaf €22,50 pp
  • Lekker eten voor kinderen t/m 11 jaar vanaf €6,50 pp
  • Activiteiten vanaf €7,50 pp

Maak uw keuze en voor uw gemak maken we een duidelijke offerte voor uw familie uitje

Boeken was nog nooit zo gemakkelijk, meerdere activiteiten via 1 adres voor een familie uitje

Familieuitje

Reactie / review

Dag Dinie,
Het was zeer genoeglijk vanmiddag.
Groeten en dank, ook aan Kees,
Jozef H.J.P.Tettero
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een geweldige avond gehad met elkaar! Erg leuk om op deze manier bezig te zijn.

Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Groetjes,

Annemarie van der Ven

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben genoten van de workshop high tea!. Iedereen kon wat doen: zowel de (klein)kinderen (waarvan de jongste pas 6 is) als ook oma en opa (van bijna 80)! En natuurlijk was er aan het einde van de middag de beloning voor al het harde werk: het opeten van de zelfgemaakte sandwiches en zoete lekkernijen. Hoewel dat voor de kleintjes wat te lang duurde, hebben die zich ook toen prima vermaakt met wat van jullie spelletjes. Ook de kleine cadeautjes die aan het einde van de middag door het vriendelijke personeel werden aangeboden, vielen bij hen in goede aarde.Kortom: een zeer geslaagd uitje!

Familie van Rijen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

familieuitje met boerengolf, familieuitje met voetbalgolf, familieuitje met picknick, familieuitje met vliegers maken, familieuitje met huifkar, familieuitje met klompen schilderen, familieuitje met biologisch eten, familieuitje creatief, familieuitje actief, familieuitje met koken, familieuitje