Meer informatie en Prijsaanvraag

Op zoek naar een uitstapje?

    Uitstapjes Brabant vliegers maken boswandeling1 bonbonworkshop1 servies scilderen boreden 003

 

Actieve uitstapjes, creatieve workshops als uitstapje, Kookworkshop als uitstapje, Chocolade workshops als uitstapje, Citroen 2CV of solex tours als uitstapje etc.

Uitstapjesspecialist voor uitstapjes. Sinds 1984 organiseren wij bedrijfsuitstapjes, teamuitstapjes en groepsuitstapjes.

Uitstapjesspecialist onderscheid zich door een kwalitatief goed product neer te zetten voor uw uitstapje. Zo onderscheiden wij ons van andere aanbieders van uitstapjes, teamuitstapjes en groepsuitstapjes.

Op zoek naar goed en lekker eten, ecologisch en veelal biologisch, tijdens uw uitstapje kom dan naar Brabant.

Het leven is nog puur op de Maashorst voor uw uitstapje. Het prachtige natuurgebied de Maashorst in Brabant bestaat uit 3500 hectare bos, heide, stuifduinen, vennen en beekjes. Dit maakt het gebied ideaal voor uitstapjes. Voor het actief bezig zijn en het opzoeken van rust.

Wij hebben kant en klare groepsuitstapjes, maar u kunt uiteraard ook iets zelf samenstellen als uitstapje in dit prachtige gebied.

Zie ook onze agenda voor uitstapjes. Speciaal voor mensen die alleen met z'n 2, 3,4 etc personen een uitstapje willen doen. Daarnaast hebben wij ook nog een budget uitje voor vanaf 2 personen zie budget uitje.

In samenwerking met onze collega's kunnen wij u een breed scala aan activiteiten aanbieden op de Maashorst voor een uitstapje, personeelsdag, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, familie uitje...

Eten doen we lekker bij ons op Logische kookboerderij de Broksteeg met het vlees van de eigen varkens, en de groenten kruiden en eieren van het eigen land. Of we nemen het voor u mee.

Uitstapjesspecialist het ontzorgings adres voor de organisatie van al uw uitstapjes in N-O Brabant.

Locatie bezichtigen voor uw uitstapje?  Logische kookboerderij de Broksteeg, Broksteeg 2 in Schaijk ff bellen en dan laten we u alles zien onder het genot van koffie en thee met zelf gebakken koekjes

 

Kosten inclusief BTW:

Alles inclusief BTW , de prijzen op de site zijn precies zoals ze er staan. Dus geen onverwachte financiële verrassingen achteraf, na een uitstapje.

Een uitstapje, met ecologsich en veelal biologisch eten, hoeft niet altijd duur te zijn want er zijn al:

  • Kookworkshops vanaf €29,00 pp
  • 3-gangen menu vanaf €22,50 pp
  • Lekker eten voor kinderen t/m 11 jaar vanaf €6,50 pp
  • Barbecue vanaf €20,00 pp
  • Activiteiten vanaf €7,50 pp

Maak uw keuze en voor uw gemak maken we een duidelijke offerte voor uw uitstapje in Brabant

Boeken was nog nooit zo gemakkelijk, meerdere activiteiten via 1 adres voor een uitstapje.