Meer informatie en Prijsaanvraag

Wie zijn wij

De mensen, het bedrijf, de inspiratie op het platte land

Met onze roots in de culinaire horeca, zijn we het organiseren van uitjes gaandeweg ingerold. Alles wat we organiseren zal wat ons betreft dan ook starten en of eindigen met puur en goed eten. Met liefde door onze gasten of door ons zelf gemaakt.

In onze vrije tijd zijn we te vinden in de moestuin, of aan het wandelen, kunstexposities bezoeken en lekker eten bij bijzondere adressen. De inspiratie die we zo opdoen gebruiken we weer in de keuken of atelier zo komen we steeds weer aan nieuwe ideeën.

Dinie

Bedenkt, en werkt op kantoor schrijft bijvoorbeeld deze teksten of op haar blogs.  Haar passie's zijn uitstapjesspecialist, de wereld rondom eten en de natuur, schrijven, tuinieren. Fanatief facebooker en kan zich helemaal verliezen in haar creatieve projecten, die weer worden omgezet in workshops die hier op de site zijn te vinden. Daarnaast is zij actief voor de Maashorst een maandelijks fiets interview in de Meer Maashorst, en voor Maashorst Betrokken Ondernemers.

Kees

Verdiende zijn culinaire sporen bij o.a. Kees Helder ***, de heer Krans, chef van de koningin, en een aantal andere beroemde namen. 30 jaar chef bij de Peppelen geweest, waar hij sinds 1984 exclusieve kookclinics verzorgt. In 2002 uitgeroepen tot markantste ondernemer van Brabant en in 2008 zijn genomineerd voor beste Euro Toque restaurant. Uiteindelijk zijn we als 2e geëindigd. Ex bestuurslid van Euro Toques. Kees is er dan ook van overtuigd dat biologisch en zonder toevoeging de enige manier is om goede producten te verkrijgen.

Hij is een gedegen chef, koopt hele beesten als lam en hert in. Mest zijn eigen varkens af. Neemt alleen genoegen met pure ingrediënten. Teelt zelf zijn kruiden. Kookt puur, vanaf de basis en brengt tongstrelende creaties op het bord.

We kunnen het niet alleen

We werken met een groot netwerk van zzp-ers, boerderijen en profesionele bedrijven voor de uitvoering van alle leuke uitjes die wij op deze site hebben staan.

Locatie

We hebben een champignonkwekerij midden in de velden als locatie hier in zit ons kantoor een inspirerende werkplek met koostudio, creatief atelier en hal IV een multifunctionele ontvangst ruimte. Lekker veel plek voor buiten zitten en activiteiten.

Het vee

De twee varkens eten alle restjes op en zorgen voor lekkere worst, ham en spek De kippen, fazanten, de katten en Door onze vrolijke waakherder, zorgen dat we kunnen blijven verzorgen en verbazen.