Meer informatie en Prijsaanvraag

Wie zijn wij

De mensen, het bedrijf, de inspiratie op het platte land

Met onze roots in de culinaire horeca, zijn we het organiseren van uitjes gaandeweg ingerold. Alles wat we organiseren zal wat ons betreft dan ook starten en of eindigen met puur en goed eten. Met liefde door onze gasten of door ons zelf gemaakt.

 

In onze vrije tijd zijn we te vinden in de moestuin, of aan het wandelen, kunstexposities bezoeken en lekker eten bij bijzondere adressen. De inspiratie die we zo opdoen gebruiken we weer in de keuken of atelier zo komen we steeds weer aan nieuwe ideeën.

Dinie

Bedenkt, en werkt op kantoor schrijft bijvoorbeeld deze teksten of op haar blogs.  Haar passie's zijn uitstapjesspecialist, de wereld rondom eten en de natuur, schrijven, tuinieren. Fanatief facebooker en kan zich helemaal verliezen in haar creatieve projecten, die weer worden omgezet in workshops die hier op de site zijn te vinden. Voor een groot deel van de tijd is zij ook boerin op de kwekerij.

Kees

Chef voor de kookworkshops en kok aan huis op de verchillende locaties waar we mee samenwerken. Komt tot rust bij het tuinieren en is onze handy klusjes man. Kees is een goede schaker, daarom kan hij ook goed organiseren. Gek van alleen maar heel erg goed eten. In zijn werkplaats klust hij er graag op los en maakt dan allerlei inventieve oplossingen voor in het bedrijf.

We kunnen het niet alleen

We werken met een groot netwerk van zzp-ers, boerderijen en profesionele bedrijven voor de uitvoering van alle leuke uitjes die wij op deze site hebben staan.

Locatie

We hebben een champignonkwekerij midden in de velden als locatie hier in zit ons kantoor een inspirerende werkplek met creatief atelier het lijkt op het plaatje rustig maar er gebeurt heel veel tegelijk. In dehal sarten we in de loop van 2014 met het telen van champignons op restproducten zoals koffiedik. De tuin daar telen we kruiden, fruit en groenten voor de workshops of lekkere hapjes.

Het vee

De twee varkens eten alle restjes op en zorgen voor lekkere worst, ham en spek De kippen, fazanten, de katten en Door onze vrolijke waakherder, zorgen dat we kunnen blijven verzorgen en verbazen.