Team en groeps uitstapjes ideeën kant en klaar

Lekker makkelijk in een keer klaar of als inspiratie voor uw eigen op maat gemaakte uitje

Visie
Bij uitstapjesspecialist draait het om gezellig samen zijn. Dat begint en/of eindigt met lekker eten. 

Bij ons is dat ecologisch of biologisch, uit onze eigen moestuin, van de eigen varkens en lokaal ingekocht. De achtertuin voor uitjes in de natuur is de Maashorst de betrokken ondernemers hier zijn ons netwerk.

Locatie
Na 30 jaar de Peppelen luxe restauran en eetcafé de Notaris met veel plezier te hebben gedraaid als horeca ondernemer zijn we verhuisd naar de voormalige champignonkwekerij. Logische kookboerderij de Broksteeg Hier telen we kruiden en hebben onze eigen varkens en grote moestuin

Met uitzicht over de landerijen bieden we alle faciliteiten om met uw groep in het atelier te koken, te genieten van de rust of creatief in het atelier aan het werk te gaan.

Inspiratie
Surf vrijblijvend rond in dit hoofdstuk en neem contact op als u advies wenst. Actief, creatief en of culinair. Van alles is mogelijk tijdens uw uitje.
Aanbevolen
De pagina budget pret biedt al uitjes inclusief activiteit en eten vanaf €25,00 pp

De Maashorst
Schaijk ligt in het prachtige natuurgebied de Maashorst, Noord Oost Brabant. Dit natuurgebied van 3500 hectare ligt tussen Nijmegen en 's Hertogenbosch. Centraal in Nederland en goed te bereiken voor teamuitjes Ideaal dus voor uitjes.

 

Extra's:

Alles inclusief BTW , de prijzen op de site zijn precies zoals er staan. Dus geen onverwachte financiële verrassingen achteraf.

 

Reacties / reviews van onze gasten
"Hallo Dinie, Nogmaals dank voor het verzorgen van een ontzettend leuk uitstapje! We hebben een geweldige middag gehad en heerlijk gegeten, het was helemaal geslaagd, zelfs het weer was prima. Zoals beloofd een paar foto's. Ivm de grote van het bestand stuur ik verschillende mails. Hartelijke groet, Netty van der Linden Sr. Director EMEA/ APAC Workplace Resources " - EMEA/ APAC Workplace Resources
Bekijk het gastenboek of onze facebook-pagina"