Meer informatie en Prijsaanvraag

Lady Day: een speciaal damesuitje

Georganiseerd door dames voor dames

Wij hebben een echt dames bedrijf; daarom organiseren wij als de beste voor u een Lady Day. Vrijgezellen ladies vieren hun vrijgezellendag bij ons optimaal en ook voor een zussendag, vriendinnenuitje of nichtjesdag kunt u bij ons heel goed terecht.

Wat vinden de dames leuk en waar hebben de dames zin in? U roept, wij draaien! Servies schilderen en daarna genieten van een lekkere high-tea? Dat kan! Liever actief de voetjes van de vloer en smullen van onze tapas? Absoluut mogelijk!

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van allerlei verschillende dames uitstapjes en zijn daardoor heel flexibel. Hieronder vindt u een aantal standaard damesuitjes die we voor u kunnen organiseren. Wilt u een andere creatieve activiteit of bent u van een bepaalde maaltijd niet zo'n fan? Geef aan ons door wat de wensen zijn voor uw damesuitje en wij maken vrijblijvend een offerte voor u klaar.

Prijs Vanaf ... personen  Activiteit  

€44,00 8 CreaBea Servies schilderen en daarna lekker genieten van een high-tea: lees hier meer. Een mok of bord schilderen, die ook nog eens vaatwasbestendig zijn. Naderhand gaat u genieten van de high-tea van de Peppelen.

€30,00 10 Bonbon workshop met aansluitend of tussendoor een 3-gangen boerderijmenu.
Ieder maakt 15 bonbons (8 verschillende soorten) en tijdens of na de workshop gaat u genieten van een 3-gangen surprise menu.


Error loading MacroEngine script (file: RecrasArrangementPrice.cshtml)
 10  Boerendesign koe schilderen met een heerlijke uitgebreide Maashorst koffietafel lunch.   Allereerst laten we onszelf van onze beste boeren creatieve kant zien tijdens het schilderen van de design-koetjes. Naderhand gaan we aan tafel: een uitgebreide Maashorst koffietafel staat voor u klaar!

€67,50 8 Een cocktail workshop en aansluitend lekker tapas eten. Gegarandeerd gezellig: lees hier meer. Na het shaken (en drinken) van uw eigengemaakte cocktails, gaat u aan tafel om te genieten van de tapas die de chef voor u heeft gemaakt.

Een heerlijk damesuitje voor bijvoorbeeld een zussendag!

Wij bieden diverse workshops aan voor echte dames uitjes.

Zussendag of vriendinnendag in de driehoek Nijmegen - Uden - Den Bosch

Onze creatieve workshops kunnen veelal ook op locatie verzorgd worden door onze dames, voor onze dames!