Meer informatie en Prijsaanvraag

'Contact met jezelf, met wie je bent'  is een belangrijk uitgangspunt bij coachingtrajecten die gericht zijn op ontwikkeling. Een natuurlijke omgeving is een bijzonder goed hulpmiddel om dit proces te ondersteunen. De natuur is zichzelf en is in staat om in een coachingtraject een goede spiegel voor te houden. Door deze spiegeling ontstaat bewustzijn en krijgt men de mogelijkheid ander gedrag te oefenen en zich eigen te maken. 

 

Deze workshops leveren en bijdrage aan individuele en teamontwikkeling en passen ook zeer goed in teambuilding- of leertrajecten.

Alle workshops zijn maatwerk en worden afgestemd op de vraag van de deelnemer(-s).

 Paard als Spiegel

In de workshop Paard als Spiegel staat het gedrag in het 'hier en nu' centraal. Hierbij vervult het paard de rol van zogeheten 'co-coach'.

Anders Aangespannen

Het authentieke en spiegelende gedrag van paarden wordt ook bij paardenmennen gebruikt. Paardenmennen is een uitstekend middel om in te zetten bij leiderschaps -en/of managementtrainingen. 

 

Drijven en bedrijven

In de workshop schapendrijven tonen schaapherder en honden hun kwaliteiten en kunsten in het weiland: schapen wegdrijven, terughalen, splitsen van groepen schapen en het lopen van een parcours. Schapendrijven leent zich goed voor teambuilding op basis van vertrouwen in elkaar.

 

Lef en vertrouwen

In deze workshop wordt met (roof)vogels gewerkt. Dit gegeven kan vantevoren al veel (gezonde) spanning oproepen bij de deelnemers. En juist het lef om deel te nemen aan de workshop en hierbij op de andere deelnemers te vertrouwen staat centraal.

 

Zo eerlijk als een hond

In de workshop 'Zo eerlijk als een hond' zorgt het gedrag van de honden ervoor dat deelnemers snel zichzelf zijn in de training. Gedrag bewerken heeft geen zin: honden oordelen niet, zijn oprecht, eerlijk en heel nieuwsgierig. Hierdoor worden deelnemers gespiegeld in wie ze werkelijk zijn en waar hun ware kwaliteiten (als team) liggen.