Meer informatie en Prijsaanvraag

werksfeer  werksfeer2  werksfeer3
verbindingen, team, tegenstellingen

Goede werksfeer verbeter je samen zelf.

Zijn er onduidelijke (machts)verhoudingen, kun je er niet de vinger opleggen? Weet je wel zeker dat de werksfeer voor beter functioneren moet verbeteren? Gewoon praten werkt telkenmalen niet. Reken voorgoed af met door de jaren heen ontstane structuren en zorg er samen voor dat iedereen zich prettig in zijn "werkvel" voelt.

Onder leiding en door middel van systeemtherapie en NLP technieken leer je samen vanaf een afstand te kijken naar de situatie zoals hij is. Door hierna gezamenlijk de helder geworden informatie bij de wortel aan te pakken, wordt het mogelijk gemaakt een nieuwe start te maken. Gebaseerd op vertouwen met de motivatie om optimaal samen te werken.

Deze training gaat behoorlijk de diepte in en vergt veel van de deelnemers. De coach weet op een heel natuurlijke manier een basis van vertrouwen te scheppen. Hierdoor ontstaat een sfeer waardoor iedereen onvoorwaardelijk zijn persoonlijke investering doet door actief mee te doen aan het programma. Voor deze inzet worden zij dubbel en dwars terugbetaald door de verbeterde werksfeer.

In deze training wordt met een zeer ervaren ondernemer uit de zaken wereld, die een gepokt en gemazelde coach is, gewerkt. Met behulp van de kennis uit NLP, Reiki en systeemtherapie is een speciale methode ontwikkeld op bedrijfsleven niveau.

Waarom zou je investeren in deze training?
Als de sfeer op het werk slecht is stijgt het ziekenverzuim. Collega's schuiven werk op anderen af en nemen geen verantwoordelijkheid. De klanten voelen een slechte sfeer waardoor ze zich niet gebonden voelen diensten of producten af te nemen.

Als achteraf blijkt dat bepaalde mensen door de systeemterapie inzien niet op de juiste plek te werken kan er wellicht een beter taakverbetering ontstaan.  De leidinggevenden hebben hierna een leuker team. De prestaties verbeteren, kosten dalen, omzet neemt toe.

Duur:

1 dagdeel

Kosten inclusief BTW:

€ 900,00 één dag deel

Aantal personen:

1 tot 12

Extra's:

Van te voren is er een intake gesprek, hiervoor worden reiskosten berekend, in dit intake gesprek komt ook aan de orde of er eventueel een vervolg nodig zal zijn of dat het een eenmalig hulpmiddel in uw organisatie zal zijn.