Meer informatie en Prijsaanvraag

picknick voorjaar zomer uitje nieuw terras notaris 026

Zomerse voorjaarskriebels.

Genieten van buiten zijn als het eindelijk kan. Zo lang mogelijk natuurlijk voordat het weer Hollands koud is. Lekker picknicken, vliegeren, buiten schilderen, solex rijden, eindeloze wandelspeurtochten, of een outdoor teambuilding spel. In dit hoofdstuk een paar suggesties uit onze site.

De hoofdstukken actief, kant en klaar en boerderij uitjes staan boordevol leuke ideeën.

Op pad op het platteland en een kijkje nemen bij de boer. De lammetjes kunnen aanraken, of gewoonweg genieten van allerlei lekkere gerechten die je samen met de chef hebt gemaakt in het bos of op het terras. Het is zo maar een greep uit het voorjaars zomer aanbod van uw Uitstapjesspecialist. We zijn gezegend met een supermooie natuur bij ons op de Maashorst en heerlijke terrassen op onze locatie.

Laat de zon maar schijnen, het uitje door ons verzorgd, laat uw zorgen verdwijnen.

En bij slecht weer? Dan bieden we altijd een overdekt alternatief, of we zijn zo flexibel dat we de bui afwachten en het programma een beetje omgooien. Maar het gebeurt hooguit 2 keer per jaar dat we dat moeten doen. Want het regent nooit een hele dag en meestal maar heel even. Bovendien hebben we regencapes in de aanbieding. Dat is dan ook nog eens een leuk aandenken van een uiteindelijk zonnige dag. Wedden?