Meer informatie en Prijsaanvraag

fiets-gps-picknick teambuildingkoken1

 

Maashorst sprokkeltocht

10.30 uur we starten in het dorpje Schaijk bij eetcafé de Notaris met koffie en taart.

Mooie witte fietsen met GPS staan klaar. Na een korte uitleg kunt u ervandoor, fietsen door het prachtige natuurgebied de Maashorst. Ieder jaar wordt het hier mooier, steeds meer stukken worden teruggegeven aan de natuur. Geniet van al het schoons en de rust die hier vanuit gaat.

We komen vandaag langs 3 boerderijen. Bij de boerderijen krijgt u een ingrediënt mee, die na afloop worden gebruikt in de kookstudio van restaurant "de Peppelen".

Een formulier met vragen moet worden ingevuld de groep met de beste antwoorden krijgen een passende prijs uitgereikt. Onderweg krijgt u een heerlijke lunch gemaakt door de boerin van één van de boerderijen. En passant kunt u de gepassioneerde ondernemers het hemd van hun lijf vragen. Na afloop van de fietstocht om 16.00 uur gaat u van de bijeen gesprokkelde ingrediënten onder leiding van de chef daar, een lekker 3 gangen diner bereiden.

Aan tafel om 18.30 uur.
Duur:

9,5 uur

Kosten inclusief BTW:
  • €97,50 pp
  • Voor het volledige arrangement. Incl. lunch en basis drankarrangement voor tijdens de workshop en het diner.
Aantal personen:

Vanaf 10

Extra's:

Uw eigen fiets meenemen? Dat kan ook €5,00 p.p. korting. Ook mogelijk tegen meerprijs per tandem of electrische fiets!

Uw diner: eet smakelijk.


Bij het arrangement zit het basisdranken arrangement (voor tijdens de kookworkshop en het diner), alsmede een lunch met koffie en thee bij één van de boerderijen inbegrepen. U fietst ongeveer 35 km. Natuurlijk zijn ook andere tijden en minder stops mogelijk!

Reactie/review

Mijn familie heeft een hele leuke dag gehad.

M. Hillmann

 

 

 

Weersverwachting inzien klik aan: weer